Майстер-клас з приготування страв міжнародної кухні у ресторані «Трипільське сонце»

23 січня 2015 року ДП «ГДІП» за сприяння власниці ресторану «Трипільське сонце» Лосєвої Г.І. провів майстер-клас з приготування страв міжнародної кухні. Почесними гостями ресторану стали: дружина Голови Офісу Ради Європи в Україні, дружини Надзвичайних і Повноважних Послів Грузії, Японії, Молдови, Норвегії, Кореї, Великобританії та консул Посольства Королівства Данія в Україні. Завдяки інтер’єру, багатому на елементи трипільської культури, запрошені повністю поринули у таємничий світ наших пращурів. Їм було запропоновано скуштувати різні вишукані страви та дізнатися їх рецепти. Окрім майстер-класу з приготування їжі, поважні гості долучилися до майстер-класу з виготовлення глиняних глечиків та придбали на згадку українські хусточки.