Відкриття ресторану «BALKAN’SKY»

Балкани... Що уявляєте ви, вимовляючи це слово?

Найяскравіше синє море? Мальовничі каньйони Балканських Альп у Чорногорії та Сербії? Можливо, старовинні мечеті та православні храми Болгарії? Оливкові та цитрусові плантації Греції? Чи дельту Дунаю в Румунії, де річка зустрічається з морем?

Щоб не уявляли ви все ж складно не погодитися – Балкани дуже різноманітні, різнобарвні, кожен куточок не схожий на інший. Різні люди, архітектура, культура, кухня. У неймовірній культурній строкатості криється загадка цього простору, де кожен народ зміг зберегти і донести до нині своє дбайливе ставлення до своїх неповторних традицій.

Ця унікальність стала джерелом натхнення для відтворення в стінах нового ресторану «BALKAN’SKY» неповторного духу Балканського півострова з його яскравими смаками, ароматами і гостинністю.

За організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв, 6 червня 2019 року, з нагоди святкового відкриття, справжній осередок Балкан з автентичною кухнею, етнічним дизайном та атмосферою непідробної щирості відвідали разом зі своїми родинами Надзвичайні і Повноважні Посли та дипломати Хорватії, Сербії, Греції, Північної Македонії, Словаччини, Болгарії, Румунії, Словенії, Чорногорії та МЗС України.

На гостей заходу чекало авторське меню з майже 40-ка автентичних страв від талановитих носіїв гастрономічних культур, вибуховий музичний супровід, дегустація вин та затишна атмосфера.

На відкритті ресторану «BALKAN’SKY» власник закладу В’ячеслав Трунов, заслужений юрист України, зазначив: «Ми намагалися відтворити у стінах нашого ресторану унікальний кулінарний простір, в якому б змогли гармонійно поєднатися всі найкращі ознаки балканської культури, неймовірне різнобарв’я гастрономічних смаків та незрівнянна ні з чим гостинність». Також пан Трунов розповів гостям закладу його концепцію та ідею створення.

Варто зазначити, що меню закладу складає традиційні і сучасні страви Греції, Болгарії, Румунії, Сербії.

Автором страв болгарської кухні стала переможниця другого сезону розважально-кулінарної програми «Майстер-шеф» Болгарії Севда Димитрова, а завдяки засновнику і почесному президенту Асоціації шеф-кухарів Сербії Джордже Костичу гості ресторану зможуть скуштувати автентичні сербські страви.

Адреса ресторану: м. Київ, пр. Лобановського, 6-А. Попередньо забронювати столик можна за телефоном: 067 247 11 77.